voeding die uw hormonen terug in balans kunnen brengen. Dieetcentrum Zoersel Het persoonlijk dieetprogramma van het Dieetcentrum Zoersel is gebaseerd op een snelle afname van vet en gewicht en wordt voor iedereen individueel opgemaakt op basis van een aantal persoonlijke parameters.
Het dieet is er op gericht om op een gezonde en verantwoorde manier af te slanken en uw gezondheid te verbeteren.
Het is een uitgebalanceerd eetschema waarbij elke voedingsgroep aanwezig blijft. Het is dus geen eenzijdig dieet en ook geen calorieëndieet waarbij u zichzelf moet uithongeren.
Tijdens het dieet blijft u zeer gevarieerd eten. U kunt kiezen tussen verschillende soorten rood en wit vlees, vis, groenten, fruit en zuivelproducten zoals ei, kaas, yoghurt e.d. De hoeveelheden en de combinaties van de voeding zijn van fundamenteel belang.
Uw dagelijks voedsel wordt uw medicijn, dus speciale injecties, medicijnen, drankjes of maaltijdvervangers zijn overbodig!

Het hele programma is gebaseerd op uw persoonlijke parameters. Het individuele eetprogramma is dan ook speciaal op u afgestemd. U bent uniek, dus ook uw afslankprogramma moet uniek zijn.
Tijdens het dieet krijgt u professionele begeleiding. Bij elk consultworden er een aantal metingen gedaan zoals o.a. metingen van de verschillende soorten vet, de spiermassa en de BMI. Zo kunt u zelf zien dat het dieet zorgt voor de afname van gewicht en lichaamsvet, terwijl de spiermassa onaangesproken blijft (wat bij de meeste diëten niet het geval is!).
Wanneer u uw streefgewicht bereikt heeft, ontvangt u een stabilisatieprogramma. Dit programma introduceert geleidelijk weer alle voeding, die u tijdens het dieet diende te vermijden, in uw dagelijkse voeding. Deze fase is van groot belang om er voor te zorgen dat u uw streefgewicht voor altijd behoudt.
U ontvangt ook een receptenboek waarmee u heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden kunt bereiden.

Gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten:

na 4 weken:
  • 10% = < 6 kg
  • 70% = 6-10 kg
  • 20% = 10-20 kg
na 12 weken: 
  • 12% = 17-20 kg
  • 60% = 20-27 kg
  • 28% = 27-35 kg of meer
Gemiddeld gewichtsverlies bij onze cliënten. Dieetcentrum ZOersel
                                                               

Het persoonlijk dieet van het Dieetcentrum Zoersel garandeert snel gewichtsverlies zonder jojo-effect!